Tuesday, August 2, 2016

[VIDEO TESTIMONI] INGIN TAHU BAGAIMANA BEKAS JURUTERA INI MENGHARUNGI DETIK2 PENUH CABARAN DAN MENGATASI MIMPI NGERINYA KETIKA BERPANTANG? 


Kak Jiha tiap2 hari menangis setiap kali masuk ke bilik air ketika berpantang anak pertama. Apa taknya, tiap kali nak membuang je ada masalah, ada masalah je nak membuang.. Sakit sembell ni datang lps minggu ketiga berpantang. Sakitnya pulak mcm sakit nak bersalin.. Rasa macam xnak mengandung lagi. 

Bila mengandungkn anak kedua, cepat2 kak jiha dapatkan set prenatal shaklee dan juga set postnatal shaklee utk kegunaan semasa pantang. Wooww.. lepas bersalin je anak kedua, malam tu kak jiha terus ambil 4 biji ostematrix, alhamdulillah.. proses pembuangannya berjalan lancar..! macam tengah memandu di highway plus.. takde sakit2 lagi ketika meneran.. xde trafik jem, xde roadblock lagi.. No more sembell problem..! Nak uruskan anak pun jadi lebih mudah.

Jangan terkejut, kini kak jiha dapat gegurl sorang lagi.. yang ini betul2 baby shaklee, kak jiha confident sesangat guna set shaklee ni lps melalui pelbagai cabaran dan mimpi ngeri ketika berpantang anak pertama. Kepada mana2 mak buyung di luar saya, elok lah cuba set ostematrix shaklee ini. saya rekomen sesangat..! 



video



Friday, July 1, 2016

FORMULA ANTI-OKSIDA YANG DIPERCAYAI SEJAK TAHUN 2006 HASIL 2,636 UJIKAJI SAINS YANG PERLU ANDA MILIKI.


Kenapa ramai orang mencari vivix untuk mengubati penyakit kronik? Betul ke vivix berkesan sebegitu skli? Apa kandungan vivix hingga ia boleh menyembuh bermcm2 jenis penyakit?

APA ITU VIVIX?
Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Ianya berupa sejenis sirap atau jus yang terhasil daripada campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.
Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain.

Di dalam Vivix juga terdapat ramuan yang dipanggil resveratrol yang bersifat anti oksida, anti inflamasi dan anti kanser.
Ramai yang telah mengenali dan menjadi pengguna Vivix Shaklee. Antaranya adalah individu yang telah dapat mengawal bacaan gula dalam darah mereka (diabetes), indiviu yang telah sembuh daripada Stroke, individu yang telah pulih daripada Cancer (ini boleh disokong dengan testimoni pelanggan), dan pelbagai penyakit kronik yang lain.
Vivix cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.
Bagaimana Vivix bertindak?
1. Mempertahankan sel (cell defense)
2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy)
3. Memperbaiki sel (cell repair)
4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance)
Apa yang lebih menarik tentang Vivix Shaklee?
1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakkan kesihatan keseluruhan


PERHATIAN : Vivix tidak disarankan kepada ibu mengandung.

Siapa Yang Memerlukan Vivix?
Vivix juga adalah suplement yang terbaik untuk
1) Penghidap kanser
2) Diabetes

3) Stroke, darah tinggi & pesakit jantung
4) Perokok tegar (yang ingin berhenti merokok)
5) Sakit lutut dan gout
6) Mempunyai masalah mata
7) Cyst, fibriod, pcos
8) Bermasalah nyanyuk
9) Pesakit SLE, bell palsy, Telesemia
10) Suami isteri yang ingin awet muda dan menjalani kehidupan yang sihat
Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Sis Lola 019-375 4540
Shaklee Independent Distributor No.1221863
Rawang, Selangor, KL, Putrajaya
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rehat Sejenak