Wednesday, December 31, 2008

Rawat Hati Untuk Semua...Salam pengenalan, salam ukhwah dan salam mawaddah. Sempena Tahun baru 1430H ni aku terpanggil untuk bersama berkongsi rasa dengan semua. selamat berkunjung ke blog yang aku beri nama"rawat hati ku", untuk di kongsi setiap detik rasa hati ku anugerah dari ciptaan Tuhan yang Maha Agung. Dengan harapan moga blog ini dapat di gunakan untuk faedah bersama. Kalau ada pahalanya, ku hadiahkan buat guru ku, ibu bapa ku dan seluruh ahli keluarga ku. Amin..

2 comments:

  1. tahniah atas kelahiran blog 'rawat hati ku' sempena tahun baru hijrah.. Memang hakikatnya ramai org yg perlu dirawat hati mereka.
    Sakit fizikal banyak Dr yg boleh rawat, tapi sakit 'hati' atau rohani, blm tentu ada Dr yg mampu mencari penawarnya.. Selamat berblog..!

    ReplyDelete
  2. terima kasih saudara alif lam..
    kadangkala ramai yang tidak sedar, diri mereka sedang di landa sakit rohani yang begitu kronik. umpama seorang yang menhidap barah tetapi tidak tahu dia sedng menderita kerananya.sakitnya tidak di rawat dan tidak di beri penawarnya.akhirnya barah itu terus merebak menjadi kronik dan membawa kepada kematiannya. ini yang kita cemaskan. marilah sama2 kita menyuluh hati kita dengan pandangan seorang mukmin.

    ReplyDelete

Klinik ini terasa sunyi pulak.. Sudi2kanlah tinggalkan komen atau pandangan.. Terima kasih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rehat Sejenak